Schoolwinkel

Onze schoolwinkel is tijdelijk gesloten!

Het departement onderwijs vraagt om geen externen meer in scholen toe te laten die daar niet moeten zijn. Zo wil ze de verspreiding van het COVID-19-virus tegengaan. Gezien dit advies sluiten wij de schoolwinkel tot aan de paasvakantie. Daarna bekijken we wat tegen dan de richtlijnen zijn en of de winkel wel weer open kan gaan.  

Elke vrijdag kunt u in onze schoolwinkel verse producten kopen. Ze werden allemaal op ons domein geproduceerd en geteeld: fruit, biologische groenten, bloemen, honing, siroop en fruitsap. Het assortiment verandert wekelijks. Wat er te koop is, vindt u op deze pagina.

Wegbeschrijving
plan winkel
Openingsuren

Elke vrijdag van 8.30 u. tot 13.00 u.

Tijdens de schoolvakanties is de winkel gesloten.

Met de fiets of te voet

Om naar onze schoolwinkel te gaan, neemt u de achteringang van het schooldomein. U gaat meteen naar rechts rond de serre en vervolgens richting het grote gebouw dat voor u ligt. De winkel bevindt zich in het tweede gebouw dat u tegenkomt. U kunt binnengaan langs de deur met het opschrift 'Winkel'.

Met de auto

U neemt de achteringang van het schooldomein en rijdt rechtdoor langs de serre tot achter een loods aan de rechterkant. Daar buigt u rechtsaf en volgt u de straat tot u de serre links van u gepasseerd bent. Dan buigt u rechtsaf, tot u aan een gebouw met lichtgroene ramen komt. Tussen de perenboomgaard en dat gebouw kunt u parkeren. De winkel bevindt zich in het tweede gebouw dat u tegenkomt. U kunt aan de achterzijde van het gebouw binnengaan, langs de deur met het opschrift 'Winkel'.