Schoolwinkel

Perkplantenverkoop op bestelling

Voor iedereen die nog op zoek is naar de laatste perkplanten voor tuin en bloembak, hebben we nog een klein aanbod.
U kan een bestelling doorsturen per mail naar bloementeelt@horteco.be en samen bekijken we dan het afhaalmoment.

pdf bestandAanbod perkplanten mei 2021 in Horteco.pdf (1.52 MB)

Onze schoolwinkel is tijdelijk gesloten

Omwille van de coronamaatregelen is onze schoolwinkel voorlopig gesloten (behalve voor leerlingen en schoolpersoneel). We weten nog niet wanneer die weer mag openen voor externen. Als dat zo is, zal u daar hier bericht over vinden.

Normaal gezien kunt u elke vrijdag in onze schoolwinkel verse producten kopen. Ze worden allemaal op ons domein geproduceerd en geteeld: fruit, biologische groenten, bloemen, honing, siroop en fruitsap. Het assortiment verandert wekelijks. Wat er te koop is, vindt u op deze pagina.

Wegbeschrijving
plan winkel
Openingsuren

Elke vrijdag van 8.30 u. tot 13.00 u.

Tijdens de schoolvakanties is de winkel gesloten.

Met de fiets of te voet

Om naar onze schoolwinkel te gaan, neemt u de achteringang van het schooldomein. U gaat meteen naar rechts rond de serre en vervolgens richting het grote gebouw dat voor u ligt. De winkel bevindt zich in het tweede gebouw dat u tegenkomt. U kunt binnengaan langs de deur met het opschrift 'Winkel'.

Met de auto

U neemt de achteringang van het schooldomein en rijdt rechtdoor langs de serre tot achter een loods aan de rechterkant. Daar buigt u rechtsaf en volgt u de straat tot u de serre links van u gepasseerd bent. Dan buigt u rechtsaf, tot u aan een gebouw met lichtgroene ramen komt. Tussen de perenboomgaard en dat gebouw kunt u parkeren. De winkel bevindt zich in het tweede gebouw dat u tegenkomt. U kunt aan de achterzijde van het gebouw binnengaan, langs de deur met het opschrift 'Winkel'.