Schoolwinkel

Onze schoolwinkel is geopend buiten de schooluren

Onze schoolwinkel is elke woensdagnamiddag geopend vanaf 28/9/2022. Externe klanten zijn welkom van 13.00-15.00 u. Leerlingen en personeelsleden kunnen na schooltijd al vanaf 12.05 in de winkel terecht. Tijdens de schoolvakanties is de winkel gesloten.

Aanbod september - oktober

We hebben weer heel wat verse producten te koop. Ze worden allemaal op ons domein geproduceerd en geteeld: fruit, biologische groenten, bloemen, honing, siroop en fruitsap. Het assortiment verandert wekelijks. Wat er te koop is, vind je hieronder.

Producten

Prijs

Pompoen BIO

€1,20/kg

Sjalot BIO

€2,50/kg

Aardappel BIO

€1,50/kg

Chinese kool BIO

€1,50/stuk

Radijs BIO

€1,00/Bussel

Witte kool

€ 1,00 kg

Rode kool

€ 1,00 kg

Savooi kool

€ 1,00 kg

Boontjes BIO

€ 3,00 kg

Selder BIO

€ 2,00 stuk

Zoete aardappel

€ 1,00 kg

Sla BIO

€ 0,80 stuk

Appelen

 

€ 1,20 kg

€ 3,00 – 3kg

Peren

€ 1,20 kg

€ 3,00 – 3kg

Perensiroop

€ 3,00 stuk

Waarborg bak

 

€ 3,15 bak

 

Kamerplanten

 

Vanaf € 2,00 stuk

Ficus

€ 10,00 stuk

Perkplantenverkoop

Op zaterdag 23 april houden we onze jaarlijkse perkplantenverkoop. We verkopen we een groot assortiment perkplanten en een aantal andere plantensoorten. De serre van bloementeelt is die dag doorlopend open van 9u tot 17u. Hiervoor is geen afspraak nodig. Ook tijdens de openingsuren van de schoolwinkel op woensdagnamiddag kan je in bloementeelt terecht voor de aankoop van plantjes. pdf bestandBrief perkplantenverkoop 2022 (261 kB)

Wegbeschrijving

De schoolwinkel bevindt zich in de fruitloods in het dienstencomplex achteraan op het schooldomein. U kan deze het makkelijkst bereiken via de achteringang langs de Houtemsesteenweg. 

plan winkel

Met de fiets of te voet

Om naar onze schoolwinkel te gaan, neemt u de achteringang van het schooldomein. U gaat meteen naar rechts rond de serre en vervolgens richting het grote gebouw dat voor u ligt. De winkel bevindt zich in het tweede gebouw dat u tegenkomt. U kunt binnengaan langs de deur met het opschrift 'Winkel'.

Met de auto

U neemt de achteringang van het schooldomein en rijdt rechtdoor langs de serre tot achter een loods aan de rechterkant. Daar buigt u rechtsaf en volgt u de straat tot u de serre links van u gepasseerd bent. Dan buigt u rechtsaf, tot u aan een gebouw met lichtgroene ramen komt. Tussen de perenboomgaard en dat gebouw kunt u parkeren. De winkel bevindt zich in het tweede gebouw dat u tegenkomt. U kunt aan de achterzijde van het gebouw binnengaan, langs de deur met het opschrift 'Winkel'.

Openingsuren

Elke woensdag van 13.00 u. tot 15.00 u.

Voor leerlingen en personeelsleden: elke woensdag van 12.05-13.00 u.

Tijdens de schoolvakanties is de winkel gesloten.