Horteco online ontdekken
Virtuele rondleiding: wandel mee door onze school

Tijdens de lockdown in mei 2020 maakten we een virtuele rondleiding door onze school. Niet met alle studie-info, want daarvoor is in deze korte filmpjes geen tijd. Wel om de school te ervaren. Klik hier voor een 20-tal filmpjes die je laten kennismaken met Horteco. Inhoudelijke uitleg en antwoorden op veelgestelde vragen kan je vinden in onderstaande info.

Infobrochure schooljaar 2022-2023

Onze infobrochure voor het schooljaar 2021-2022 met veel uitleg over onze opleidingen en werking kan je hier downloaden: pdf bestandHorteco brochure 2022-2023.pdf (9.87 MB). Je kan onze school contacteren als je hiervan een papieren versie toegestuurd wenst te krijgen.

De infobrochure voor het schooljaar 2023-2024 is beschikbaar vanaf januari 2023.

Veelgestelde vragen op infodagen

Aanvullend bij de virtuele rondleiding en de infobrochure geven we antwoord op vragen die vaak gesteld worden tijdens infodagen. Je vindt de vragen en antwoorden in het volgende document. Je kan het bestand downloaden en klikken op de vragen die je interesseren om meteen naar het antwoord te gaan: pdf bestandStartgids Horteco 2022-2023.pdf (447 kB)

Infodagen voor het schooljaar 2023-2024
Infomoment op 11 maart 2023

Op zaterdag 11 maart organiseren wij een infodag voor de leerlingen en hun ouders die geïnteresseerd zijn in onze school. 

We zullen in januari/februari 2023 hier meedelen hoe deze infodag plaatsvindt, zodat we rekening kunnen houden met de geldende coronamaatregelen. Mogelijk is vooraf aanmelden vereist. In dat geval plaatsen we daarvoor hier een link.

Perkplantenverkoop en rondleidingen op 22 april 2023

Op onze jaarlijkse perkplantenverkoop verkopen we een groot assortiment perkplanten en een aantal andere plantensoorten. 

Deze dag is geen volwaardige infodag, maar we voorzien wel rondleidingen voor wie studie-informatie wenst en de school graag leert kennen. Net zoals voor de infodag wachten we af of de rondleidingen normaal kunnen verlopen of dat ze vooraf via een afspraak moeten worden gepland. Meer info volgt later op deze pagina.

Opentuindag op 14 mei 2023

Elk jaar houden we onze Opentuindag in mei. Dat is een evenement voor de hele familie. Je maakt op een interactieve manier kennis met onze school en studierichtingen en kan deelnemen aan allerlei activiteiten. Het programma maken we in de loop van maart/april 2023 op deze pagina bekend.