Virtuele rondleiding: wandel mee door onze school

Tijdens de lockdown in mei 2020 maakten we een virtuele rondleiding door onze school. Niet met alle studie-info, want daarvoor is in deze korte filmpjes geen tijd. Wel om de school te ervaren. Klik hier voor een 20-tal filmpjes die je laten kennismaken met Horteco. Inhoudelijke uitleg en antwoorden op veelgestelde vragen kan je vinden in onderstaande info.

Nieuwe infobrochure schooljaar 2021-2022

Onze nieuwe infobrochure voor het schooljaar 2021-2022 met veel uitleg over onze opleidingen en werking kan je hier downloaden: pdf bestandBrochure Horteco 2021-2022 (10.26 MB).

Als je wil, kan je de infobrochure ook per post aanvragen. Dat kan via dit formulier. We sturen je dan een exemplaar op.

Veelgestelde vragen op infodagen

Aanvullend bij de virtuele rondleiding en de infobrochure geven we antwoord op vragen die vaak gesteld worden tijdens infodagen. Je vindt de vragen en antwoorden in het volgende document. Je kan het bestand downloaden en klikken op de vragen die je interesseren om meteen naar het antwoord te gaan: pdf bestandFAQ op infodagen.pdf (479 kB).

Online of telefonisch contactmoment

Wens je naast de info op onze website meer uitleg over een opleiding of onze werking? Dan bieden wij je een online overlegmoment of telefonisch gesprek aan.

Om uw vragen zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden, zal iemand van ons team u contacteren op een ogenblik dat het u past. Om dit te kunnen plannen en u door de juiste persoon te laten contacteren, vragen we om dit aanvraagformulier in te vullen. Wij nemen daarna met u contact op.

Geen Opentuindag in 2021

Elk jaar houden we onze Opentuindag in mei. Dat is een evenement voor de hele familie. Je maakt op een interactieve manier kennis met onze school en studierichtingen en kan deelnemen aan allerlei activiteiten. Helaas is zo'n evenement met jaarlijks zo'n 6000 bezoekers ook in het schooljaar 2020-2021 nog niet mogelijk door de coronamaatregelen.