Horteco online ontdekken
Virtuele rondleiding: wandel mee door onze school

Tijdens de lockdown in mei 2020 maakten we een virtuele rondleiding door onze school. Niet met alle studie-info, want daarvoor is in deze korte filmpjes geen tijd. Wel om de school te ervaren. Klik hier voor een 20-tal filmpjes die je laten kennismaken met Horteco. Inhoudelijke uitleg en antwoorden op veelgestelde vragen kan je vinden in onderstaande info.

Infobrochure schooljaar 2022-2023

Onze infobrochure voor het schooljaar 2021-2022 met veel uitleg over onze opleidingen en werking kan je hier downloaden: pdf bestandHorteco brochure 2022-2023.pdf (9.87 MB). Je kan onze school contacteren als je hiervan een papieren versie toegestuurd wenst te krijgen.

Veelgestelde vragen op infodagen

Aanvullend bij de virtuele rondleiding en de infobrochure geven we antwoord op vragen die vaak gesteld worden tijdens infodagen. Je vindt de vragen en antwoorden in het volgende document. Je kan het bestand downloaden en klikken op de vragen die je interesseren om meteen naar het antwoord te gaan: pdf bestandStartgids Horteco 2022-2023.pdf (447 kB)

Infodagen voor het schooljaar 2022-2023

Na twee jaar op onze honger te moeten zitten, zijn we heel blij dat we eindelijk terug een Opentuindag kunnen organiseren! Onze Opentuindag op 15 mei is een evenement voor de hele familie: er is voor elk wat wils.

Toekomstige leerlingen maken op een interactieve manier kennis met onze school en haar studierichtingen. Daarnaast worden er ook activiteiten georganiseerd die aansluiten bij deze richtingen waardoor je een mooi beeld krijgt van wat je op Horteco allemaal te wachten staat.

De editie van dit jaar zal, vergeleken met voorgaande schooljaren, een ‘light’ versie zijn, maar er is daarom niet minder te zien, te ervaren en te doen.

Horteco PUUR – De school zoals ze is: leren en beleven.

Het programma kan je lezen door hieronder te klikken op de banner.

opentuindag22